Urządzenia i Akcesoria
Marmolada cukiniowo-imbirowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 słoiki
Składniki
-
1 cytryna ekologiczna
-
30 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2-3 mm plastry
-
500 g cukinii pokrojonej na 5 cm kawałki
-
250 g cukru żelującego 2:1500 g cukru żelującego 1:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
4.9 g
Kalorie
4435 kJ /
1060 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
257.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
8 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Dżem z winogron
30 min
Konfitura z zielonych pomidorów
1 godz. 30 min
Dżem z czarnej porzeczki
35 min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2 godz. 30 min
Dżem z jabłek i winogron
45 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 godz. 15 min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 godz. 30 min