
Urządzenia i Akcesoria
Marmolada cukiniowo-imbirowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 słoiki
Składniki
-
cytryna ekologiczna1
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2-3 mm plastry30 g
-
cukinii pokrojonej na 5 cm kawałki500 g
-
cukru żelującego 1:1500 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1060 kcal /
4435 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
257.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DŻEMY I MARMOLADY
8 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1 godz. 30 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 godz. 30 min
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Powidła owocowe
1 godz. 35 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 godz. 15 min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1 godz. 30 min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 min
Konfitura ananasowa z wanilią
35 min