Marmolada cukiniowo-imbirowa

Marmolada cukiniowo-imbirowa

4.8 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 słoiki

Składniki

  • 1 cytryna ekologiczna
  • 30 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2-3 mm plastry
  • 500 g cukinii pokrojonej na 5 cm kawałki
  • 500 g cukru żelującego 1:1
    250 g cukru żelującego 2:1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 słoik

Białko 4.9 g
Kalorie 4435 kJ / 1060 kcal
Tłuszcz 1.2 g
Węglowodany 257.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...