Urządzenia i Akcesoria
Marmolada cukiniowo-imbirowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 słoiki
Składniki
-
1 cytryna ekologiczna
-
30 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2-3 mm plastry
-
500 g cukinii pokrojonej na 5 cm kawałki
-
250 g cukru żelującego 2:1500 g cukru żelującego 1:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
4.9 g
Kalorie
4435 kJ /
1060 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
257.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
8 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 Min
Dżem z czarnej porzeczki
35 Min
Powidła śliwkowe
2 Std.
Dżem z jabłek i kiwi
40 Min
Musztarda z gruszek
1 Std. 20 Min
Powidła owocowe
1 Std. 35 Min
Dżem z jabłek i winogron
45 Min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 Min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1 Std. 30 Min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 Std. 30 Min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 Min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 Std. 30 Min