Pâte de base pour pain

3.9 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 5 min
1 La recette complète

Składniki

  • 220 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
  • 20 - 25 g de levure fraîche
    2 - 3 c. à café de levure déshydratée, (8 g)
  • 400 g de farine de blé
  • 30 g d'huile d'olive et plus pour huiler
    30 g de beurre
  • 1 c. à café de sel

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Białko 50 g
Kalorie 7347 kJ / 1755 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 18.5 g
Węglowodany 308 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...