Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
20 - 25
g de levure fraîche
lub 2 - 3 c. à café de levure déshydratée (8 g) - 400 g de farine de blé
-
30
g d'huile d'olive, et plus pour huiler
lub 30 g de beurre - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7347 kJ / 1755 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 308 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 18.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Menu avec soupe aux pois et au gingembre, saumon citronné, brocoli et pommes de terre
45 min
Biscuits au beurre
50min
Pizza Margherita
2h 10min
Mayonnaise
5 Min
Ketchup de tomates
1h 15min
Pain de mie
3h
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Baguette
3u. 45min
Focaccia aux oignons
2u.
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Crème de champignons
20min