Urządzenia i Akcesoria
Sauce béchamel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
40 g de beurre coupé en morceaux
-
40 g de farine
-
500 g de lait
-
½ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre, moulu
-
2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cake au citron
1 godz. 5 min
Pâte à pizza
1 godz.
Purée de pommes de terre
45 min
Gratin dauphinois
50 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Soupe de potiron
35 min
Soupe au potiron
35 min
Gâteau à la crème
45 min
Quiche aux 4 fromages
45 min
Cake imbibé au citron
1 godz. 30 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Velouté de légumes
45 min