Urządzenia i Akcesoria
Crème fraîche
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 5 min
550 g
Składniki
-
500 g de crème entière (UHT)
-
70 g de babeurre
-
1 c. à café de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Białko
13 g
Kalorie
7604 kJ /
1817 kcal
Tłuszcz
191 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce à l’ail
15 Min
Fondue au fromage
20 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Sauce béchamel
15 Min
Bolognaise au soja
40 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Crêpes sucrées ou salées
Keine Bewertungen
Digestif au fenouil
10 Min
Layer cake en nuances de verts
Keine Bewertungen
Pain blanc
3 Std. 45 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min