Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate

4.6 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 800 g de pommes de terre en morceaux (3-4 cm)
  • 1 ½ c. à café de sel selon vos goûts
  • 6 filets de cabillaud, sans la peau (120-200 g chacune)
    6 filets de poisson blanc, (120-200 g chacune)
  • 150 g d'oignon coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de carotte en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 50 g de vin blanc (opcjonalnie)
  • 400 g de tomate en morceaux
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu selon vos goûts
  • 100 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1269 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...