Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta sfoglia
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 50 g latte freddo
Ripieno
- 50 g di Cheddar a pezzi
- 300 - 350 g di filetti di merluzzo a pezzi
- 1300 g di latte intero
- 150 g di cipolla a fette sottili (2 mm)
- 10 g di olio di oliva
- 10 g di burro
- 50 g di acqua
- 300 g di foglie di spinaci freschi
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2672 kJ / 639 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 min
Torta salata zucchine e gamberi
45min
Lasagne valtellinesi
2sa
Crostata di verdure provenzale
1 godz. 20 min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min
Lasagne di tacchino con crema di zucca
1h 40min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 godz. 20 min
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55 Min
Quiche di salmone e porri
1h 25min