![Zuppa di pomodoro e mango Zuppa di pomodoro e mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE478FE1-FE57-47ED-86D0-79B451ED1534/Derivates/6308e6aa-e997-4177-80e2-53b68963cb36.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero pulita, a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
lub 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 200 g di carote a rondelle in diagonale (1 cm)
- 100 g di mango maturo a pezzi
- 50 g di Feta sbriciolata
- pepe macinato per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di pomodoro
25min
Manhattan Clam Chowder (Zuppa di vongole)
45 min
Zuppa di uova e tofu
55 min
Pollo in salsa adobo con purè di platano
1 godz. 20 min
Spiedini di pollo con salsa satay
2h
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 godz. 10 min
Harira
40min
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30 min
Pão de queijo
1 godz.
Uova alla Benedict
45 min
Moqueca
1 godz. 20 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min