Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero pulita, a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
lub 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 200 g di carote a rondelle in diagonale (1 cm)
- 100 g di mango maturo a pezzi
- 50 g di Feta sbriciolata
- pepe macinato per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di avocado e pomodoro
40 Min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 Min
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30min
Sciroppo all'ananas
30min
Torta al cioccolato e ceci
50min
Ceviche peruviana
1 Std. 35 Min
Borscht
25 Min
Gazpacho finocchio e mela
15 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Succo verde di pompelmo e zenzero
10 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Napa Kimchi
86 godz.