
Urządzenia i Akcesoria
Torta di farro alle mandorle e prugne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 porzioni
Składniki
-
limone preferibilmente biologico, la scorza1
-
di burro morbido a pezzi150 g
-
di zucchero di canna120 g
-
uova (da 60 g circa)4
-
di farina di farro80 g
-
di farina tipo 00120 g
-
di mandorle tritate100 g
-
di sale1 pizzico
-
fiala di aroma all'arancio o limone½
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
di yogurt naturale120 g
-
di prugne mature denocciolate400 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
432 kcal /
1807 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
41.9 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un dolce risveglio
10 Przepisów
Włochy
Włochy