Urządzenia i Akcesoria
Sauerkrautsuppe
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Schinkenspeck, gewürfelt100 g
-
Butter20 g
-
Wasser1000 g
-
2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)Hühnerbrühe2 Würfel
-
Kartoffeln gewürfelt450 g
-
Sauerkraut (tafelfertig), ausgedrückt300 g
-
Salz1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
726 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bohneneintopf
40 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Kohlsuppe
45 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 godz.
Sauerkraut-Eintopf
35 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Bunte Bohnensuppe
50 min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 godz.
Sauerkrautsuppe
1 godz.
Wirsingsuppe
35 min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min