Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di burro freddo a pezzi
- 180 g di farina tipo 00
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 60 g di acqua fredda
- 80 g di carote, pelate e a pezzi
- 80 g di cipolle rosse di Tropea a pezzi
- 200 g di zucchine a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 2 uova
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1170.4 kJ / 279.7 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 263.3 mg
Alternatywne przepisy
Torta salata tricolore
1 godz. 20 min
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Crostata con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Crema di burrata con verdure
1 Std. 5 Min
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1h 10min
Muffin di sfoglia con salmone e avocado
35 Min
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2 godz.
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1h
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h
Tartellette salate di verdure
1h
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 godz. 25 min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 Std. 30 Min