Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di avocado e pomodoro
40min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Tabulè speziato
2sa 10 dk
Riso Kashmiri
30 min
Smoothie Bowl alla barbabietola
15 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 Std. 5 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Pollo al Rum e cocco
2h 30min
Vichyssoise
6h