
Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni
Składniki
-
di cipolla rossa in quarti255 g
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di barbabietole rosse cotte in quarti500 g
-
di brodo di carne850 g
-
di succo di arancia, spremuto fresco60 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
prezzemolo fresco per servire
-
panna acida (10% di grassi) per servire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
149 kcal /
623 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Che zuppe
15 Przepisów
Włochy
Włochy