Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho
15 Min
Zuppa di pollo asiatica
50 Min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 Std.
Smoothie agli spinaci ed erba di grano
10 Min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Zuppa di pomodoro e mango
40 Min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Smoothie mango e ananas
15 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min