
Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di aceto balsamico60 g
-
di zucchero30 g
-
di peperoni rossi puliti, a pezzi600 g
-
di pomodoro in quarti100 g
-
di scalogno a metà20 g
-
spicchio di aglio a metà1
-
di succo d'arancia80 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe di Sichuan1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
142 kcal /
593 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gazpacho
10 Przepisów
Włochy
Włochy