Gazpacho di peperone e aceto balsamico
TM5 TM6

Gazpacho di peperone e aceto balsamico

4.2 (15 ocen)

Składniki

  • 60 g di aceto balsamico
  • 30 g di zucchero
  • 600 g di peperoni rossi, puliti, a pezzi
  • 100 g di pomodoro, in quarti
  • 20 g di scalogno, a metà
  • 1 spicchio di aglio, a metà
  • 80 g di succo d'arancia
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe di Sichuan

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
593 kJ / 142 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy