Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di aceto balsamico
- 30 g di zucchero
- 600 g di peperoni rossi, puliti, a pezzi
- 100 g di pomodoro, in quarti
- 20 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 80 g di succo d'arancia
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 593 kJ / 142 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho
15 min
Tabulè speziato
2sa 10 dk
Gazpacho indiano
2sa 10 dk
Gazpacho finocchio e mela
15 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Gazpacho feta e cetrioli
1sa 10 dk
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Gazpacho di carote
10 dk
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Crema di carote all'arancia
30 min