Gazpacho di peperone e aceto balsamico

Gazpacho di peperone e aceto balsamico

4.3 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di aceto balsamico
    60 g
  • di zucchero
    30 g
  • di peperoni rossi puliti, a pezzi
    600 g
  • di pomodoro in quarti
    100 g
  • di scalogno a metà
    20 g
  • spicchio di aglio a metà
    1
  • di succo d'arancia
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe di Sichuan
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 142 kcal / 593 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...