![Gazpacho di peperone e aceto balsamico Gazpacho di peperone e aceto balsamico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/230639.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di aceto balsamico
- 30 g di zucchero
- 600 g di peperoni rossi, puliti, a pezzi
- 100 g di pomodoro, in quarti
- 20 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 80 g di succo d'arancia
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 593 kJ / 142 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho
15 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 godz.
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45 min