Zuppa di uova e tofu

Zuppa di uova e tofu

4.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • di radice fresca di zenzero a pezzi
    50 g
  • di cipollotto solo la parte bianca, a pezzi
    170 g
  • di olio di sesamo
    15 g
  • di pancetta affumicata a cubetti
    140 g
    140 g di cubetti di prosciutto crudo
  • di brodo di pollo
    1300 g
  • di amido di mais (maizena)
    2 cucchiaio
  • di tofu solido a striscioline (2 cm)
    340 g
  • uova
    5
  • pepe nero macinato per servire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 223 kcal / 933 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...