Zuppa di uova e tofu

Zuppa di uova e tofu

4.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di radice fresca di zenzero a pezzi
  • 170 g di cipollotto solo la parte bianca, a pezzi
  • 15 g di olio di sesamo
  • 140 g di pancetta affumicata a cubetti
    140 g di cubetti di prosciutto crudo
  • 1300 g di brodo di pollo
  • 2 cucchiaio di amido di mais (maizena)
  • 340 g di tofu solido a striscioline (2 cm)
  • 5 uova
  • pepe nero macinato per servire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 223 kcal / 933 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...