
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di uova e tofu
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
di radice fresca di zenzero a pezzi50 g
-
di cipollotto solo la parte bianca, a pezzi170 g
-
di olio di sesamo15 g
-
di pancetta affumicata a cubetti140 g
-
di brodo di pollo1300 g
-
di amido di mais (maizena)2 cucchiaio
-
di tofu solido a striscioline (2 cm)340 g
-
uova5
-
pepe nero macinato per servire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
223 kcal /
933 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Che zuppe
15 Przepisów
Włochy
Włochy