Urządzenia i Akcesoria
Far Breton
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 Stücke
Składniki
-
Dörrobst, gemischt (Zwetschken, Marillen, Äpfel)250 g
-
Rum (opcjonalnie)50 g
-
Wasser350 g
-
Butter zum Einfetten
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Zucker120 g
-
Weizenmehl, universal125 g
-
Milch500 g
-
Eier (Größe M)4
-
Salz1 Msp.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
8 g
Kalorie
1300 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zu Gast in Frankreich
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Spargel-Hollandaise-Tarte
1 godz. 50 min
Mayonnaise
5 min
Menü: Sellerie-Apfel-Suppe, Omelett und Apfelmuffins
1 godz. 15 min
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40 min
Lasagneröllchen
1 godz.
Polentaauflauf mit Schweinsragout
1 godz. 50 min
Quinoa-Pudding mit Himbeersauce
2 godz.
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 godz. 25 min
Gratinierte Kirschen
30 min
Chiapudding mit Zitronencreme und Beerencoulis
3 godz. 40 min
Backfisch
40 min
Prohibition Punsch
5 min