Flamiche aux poireaux et au chèvre frais

Flamiche aux poireaux et au chèvre frais

4.7 312 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 parts

Składniki

  • 220 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 100 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour le moule
  • 1 c. à soupe de graines de moutarde
  • 1 jaune d'œuf
  • 60 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • 300 g de poireau (le vert uniquement), émincé
  • 20 g d'huile d'olive
  • du poivre moulu
  • 2 œufs
  • 150 g de crème liquide
  • 120 g de fromage de chèvre frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 11 g
Kalorie 2071 kJ / 495 kcal
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...