
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 250 g de carottes pelées et en morceaux
- 40 g de persil frais
- 3 œufs
- 80 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 240 g de fromage de chèvre en bûche (1 bûchette)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 589 kcal / 2452 kJ
- Białko
- 23 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Węglowodany
- 36 g