Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de cabrales
- 100 g de queso cabrales
- 150 g de sidra natural asturiana
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de champiñones enteros en conserva, escurridos
- 2 - 3 cucharadas de harina integral
- 2 huevos batidos
- 100 g de pan rallado
- aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1631 kJ / 390 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 33.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes de zanahoria con salsa de tomate
1 Std.
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 Min
Chips con puerro y gambas
25 Min
Tosta de palitos de cangrejo y queso gratinada
15 Min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 Std. 30 Min
Batatas rellenas agridulces
1 Std. 20 Min
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1 Std. 10 Min
Aguacates rellenos de pavo y queso
30 Min
Patatas rellenas de gambas
1 Std.
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9h 10min
Huevos de codorniz Villaroy
3u.
Patatas con salsa de cabrales
50 Min