Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa holandesa
- 100 g de mantequilla en trozos
- 20 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 2 yemas de huevo (sin nada de clara)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos escalfados
- 6 huevos a temperatura ambiente
- 1500 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1 chorrito de aceite de oliva (para engrasar el cestillo)
Montaje del plato
-
6
lonchas de beicon
lub 6 lonchas de jamón serrano - 6 rebanadas de pan tostado
- 1 trufa negra fresca (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 12.85 g
- Węglowodany
- 9.81 g
- Tłuszcz
- 25.82 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa bearnesa
15 Min
Tinga de pollo
40min
Salsa Blue cheese
5 Min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1 Std.
Salsa holandesa
15 Min
French toast (Kramer contra Kramer)
5h
Fondue de carne (borgoña)
1 Std.
Huevos nube
20 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min
Fondue savoyarde
15 Min