Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de queso provolone ahumado, en trozos
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de speck tirolés cortado en lonchas finas
lub 100 g de beicon curado en lonchas - 350 g de arroz arborio (de 15 min de cocción)
- 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de carne hirviendo
- 1 sobre de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Białko
- 17.19 g
- Węglowodany
- 45.12 g
- Tłuszcz
- 21.57 g
- Błonnik
- 1.26 g
Alternatywne przepisy
Salsa de 4 quesos
20 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Risotto a la milanesa
30 min
Risotto al vino tinto
25 min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Risotto cuatro quesos
25 min
Risotto con boletus
30 min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30 min