Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste de 2 oranges non traitées, non traitées
- le zeste d'un citron vert, non traité
- 800 g de sucre en poudre
- 600 g d'oranges, pelées à vif
- 360 g de pamplemousse, pelé à vif
- 70 g de citrons verts, pelés à vif (1-2 citrons)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1356.5 kJ / 318.5 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 78.8 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de clémentines
50min
Confiture d'ananas à la vanille
25min
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture fruits secs et agrumes
30 min
Marmelade d'abricot à l'orange et aux amandes
35min
Marmelade de clémentines
40 min
Confiture de Noël à l'orange
1h
Confiture melon-anis
6 godz.
Marmelade de citron
45 min
Marmelade d'oranges
1h 30min
Confiture courge-orange
6 godz.
Confiture de pommes et de kiwis
1 Std. 50 Min