Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'oranges, pelées à vif et coupées en morceaux
- 400 g de sucre à confiture
- 2 c. à soupe de miel
- 4 étoiles de badiane
- 1 c. à café de quatre-épices
- 2 c. à café rases de vanille en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 721.1 kJ / 281.9 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 46.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Confiture de clémentines
50min
Marmelade aux 3 agrumes
6 Std.
Confiture fruits secs et agrumes
30min
Confiture de melon au basilic
2h 40min
Confiture abricot-amande à la rose
6ωρ. 45 λεπτ.
Confiture melon-anis
6 Std.
Marmelade de citron
45min
Marmelade d'oranges
1 godz. 30 min
Confiture courge-orange
6 Std.
Confiture de pommes et de kiwis
1h 50min
Confiture poire-anis
1 godz. 30 min
Confiture figue-romarin
50min