Confiture abricot-amande à la rose
TM6 TM5

Confiture abricot-amande à la rose

4.9 (20 ocen)

Składniki

  • 1000 g d'abricots frais, dénoyautés
  • 600 g de sucre en poudre
  • 50 g de jus de citron
  • 100 g d'amandes émondées
  • 20 g d'eau de rose
  • 1 c. à café d'arôme d'amande amère

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
3592 kJ / 859 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
176.3 g
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
8.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy