Urządzenia i Akcesoria
Saftgulasch vom Rind
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Öl20 g
-
Perlzwiebeln eingelegt, abgetropft200 g
-
Rindergulasch in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft600 g
-
Malzbier200 g
-
Rinderfond200 g
-
Preiselbeerkompott2 EL
-
Senf1 TL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Knollensellerie in Würfeln (1,5 cm)200 g
-
Möhren in Scheiben (5 mm)200 g
-
Speisestärke20 g
-
Wasser30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
1146 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basmati-Reis, gekocht
35 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1 godz. 40 min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Boeuf Bourguignon
3 godz. 30 min
Meatballs in Tomatensauce
45 min
Mini-Rouladen
3 godz. 30 min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Winzertopf
2 godz. 40 min
Paprika-Puten-Gulasch
2 godz.
Bolognese classico
5 godz.
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 godz.