Saftgulasch vom Rind

Saftgulasch vom Rind

3.9 848 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 Portionen

Składniki

  • Öl
    20 g
  • Perlzwiebeln eingelegt, abgetropft
    200 g
  • Rindergulasch in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
    600 g
  • Malzbier
    200 g
  • Rinderfond
    200 g
  • Preiselbeerkompott
    2 EL
  • Senf
    1 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Knollensellerie in Würfeln (1,5 cm)
    200 g
  • Möhren in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Wasser
    30 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 274 kcal / 1146 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...