
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
- 200 g Perlzwiebeln eingelegt, abgetropft
- 600 g Rindergulasch in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
- 200 g Malzbier
- 200 g Rinderfond
- 2 EL Preiselbeerkompott
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Knollensellerie in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Möhren in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 274 kcal / 1146 kJ
- Białko
- 23 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 15 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini-Rouladen
3 godz. 30 min
Basmati-Reis, gekocht
35 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 godz.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Boeuf Bourguignon
3 godz. 30 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Bolognese classico
5 godz.
Meatballs in Tomatensauce
45 min
Winzertopf
2 godz. 40 min