Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 - 8 cogollos de Tudela
-
100 - 150
g de queso cremoso
lub 100 - 150 g de queso ricota - 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 75 g de aceite de oliva
- 15 - 20 g de vinagre de manzana
- 20 g de salsa de soja
- 30 g de almendras tostadas sin sal
- 1 chorrito de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1003 kJ / 239 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 493.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minitostas de falso tartar de tomate
20 Min
Pulpo en salpicón
25 Min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 Min
Tartar de bacalao y sandia
40 Min
Ensalada de patata con pulpo y vinagreta de encurtidos
45 Min
Ensalada de canónigos con salmón
10 Min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 Min
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10 Min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10 Min
Pintxo Donosti
15 Min
Tosta de chalota y pera caramelizada con queso de cabra
30 Min