Cogollos con salmón y vinagreta de almendras

Cogollos con salmón y vinagreta de almendras

4.7 152 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 raciones

Składniki

  • 6 - 8 cogollos de Tudela
  • 100 - 150 g de queso cremoso
    100 - 150 g de queso ricota
  • 200 g de salmón ahumado en lonchas
  • 75 g de aceite de oliva
  • 15 - 20 g de vinagre de manzana
  • 20 g de salsa de soja
  • 30 g de almendras tostadas sin sal
  • 1 chorrito de miel

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 239 kcal / 1003 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 493.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...