Urządzenia i Akcesoria
Fish Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions quartered100 g
-
2 red peppersroasted red peppers, preserved2
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
dry white wine150 g
-
fish stock200 g
-
saffron threads8 - 10
-
smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded500 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned sliced (5 cm)800 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49.59 g
Kalorie
1899 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
18.04 g
Błonnik
2.88 g
Węglowodany
23.42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Seafood Stew with Rice
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Prawn Chow Mein
45min
Keralan Fish Curry
30min