Fish Stew

Fish Stew

4.7 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil
    50 g
  • onions quartered
    100 g
  • roasted red peppers, preserved
    2
    2 red peppers
  • garlic cloves
    2
  • tinned chopped tomatoes
    100 g
  • dry white wine
    150 g
  • fish stock
    200 g
  • saffron threads
    8 - 10
  • smoked paprika hot or sweet
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    500 g
  • fresh mussels scrubbed and debearded
    500 g
  • gilthead bream, gutted, cleaned sliced (5 cm)
    800 g
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped
    1 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 454 kcal / 1899 kJ
Białko 49.59 g
Tłuszcz 18.04 g
Węglowodany 23.42 g
Błonnik 2.88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...