Urządzenia i Akcesoria
Miso Cod with Broccoli Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
miso paste (see tip)60 g
-
runny honey30 g
-
mirin (see tip)40 g
-
light soy sauce40 g
-
cod fillets, skinless (thick)600 g
-
broccoli florets400 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
water400 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1600 mg
Białko
32 g
Kalorie
991 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min