Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Parathas
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 pieces
Składniki
Dough
-
water140 g
-
300 g bread flour, (made up of 150 g white and 150 g wholemeal bread flours)chapati flour300 g
-
ghee30 g
-
vegetable oil plus extra for greasing15 g
-
fine sea salt1 tsp
Potato Filling
-
fresh coriander leaves10 g
-
onions halved50 g
-
garlic clove1
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
ghee plus extra for frying20 g
-
cumin seeds¼ tsp
-
amchoor (mango powder)1 tsp
-
potatoes peeled, diced (1 cm)150 g
-
water80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6.2 g
Kalorie
1211 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Masala Chai
15 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Dhokla
30 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Puri
35 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Chana Masala
45 min