Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 200 g de farine de blé
- 40 g de fromage blanc maigre
- 1 œuf
- 50 g d'eau
- 1 pincée de levure chimique
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- du sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 250 g de filet de poulet,
- beurre, pour le moule
- 2 œufs
- 200 g de lait écrémé
- 1 pincée d'origan déshydraté
- du sel
- du poivre moulu,
- 6 champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 12 tomates cerise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1599 kJ / 380 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Quiche au saumon et au brocoli
1h 40min
Quiche au saumon et brocoli
1h
Tarte au thon et à la tomate
30min
Pizza aux légumes
1hod. 30min
Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick
45min
Quiche jambon, courgette, menthe, ricotta
1h 15min
Quiche au poulet, curry et champignons
45min
Petits parmentiers de bœuf
1h
Tarte ratatouille
2j 30 menit
Clafoutis poulet-champignon
1h
Quiche au poulet et au brocoli
1h
Pizza aux champignons et au jambon
2h 35 min