Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de crottins de Chavignol, coupés en morceaux
- 40 g d'amandes émondées
- 1 gousse d'ail
- 40 g de menthe fraîche
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 20.8 kJ / 5 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartinade de petits pois aux amandes
20 Min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 Min
Houmous de carottes rôties
40 dk
Houmous de châtaigne
10 dk
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1sa 10 dk
Pesto petits pois et ricotta
10 dk
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 Min
Houmous de chou-fleur
35 Min
Houmous au citron
5 dk