Urządzenia i Akcesoria
Pesto menthe, amande et chèvre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
120 g de crottins de Chavignol coupés en morceaux
-
40 g d'amande émondée
-
1 gousse d'ail
-
40 g de menthe fraîche
-
100 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
4.7 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
20.8 kJ /
5 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les pestos
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tapenades variées
10 min
Houmous de courgette
10 min
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2 godz. 30 min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15 min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 min
Pesto persil-amande
10 min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 godz. 20 min
Tartinade d'aubergine et de poivrons
40 min
Guacamole de petits pois
20 min
Pesto classique au basilic
10 min
Caviar d'aubergine "express"
20 min