Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de crottins de Chavignol, coupés en morceaux
- 40 g d'amandes émondées
- 1 gousse d'ail
- 40 g de menthe fraîche
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 20.8 kJ / 5 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho poivron-framboise
10min
Focaccia poire et gorgonzola
2 godz. 20 min
Gaspacho
12h
Pesto petits pois et ricotta
10min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 Min
Pesto de cresson, noix et comté
15 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Tartinade de champignons amande-muscade
20 min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 Min
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8u. 15min
Pesto classique au basilic
10min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10min