Urządzenia i Akcesoria
Pulpo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Möhren in Stücken50 g
-
Fenchel in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert30 g
-
Knollensellerie in Stücken50 g
-
Staudensellerie in Stücken50 g
-
Knoblauchzehen2
-
Salz½ - ¾ TL
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
Rotwein, trocken250 g
-
Wasser250 g
-
Pulpo Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
25 g
Kalorie
477 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Andi Schweiger
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
1 godz. 30 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Black-Tiger-Salat
1 godz. 30 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Gambas Piri-Piri
25 min