Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1486 kJ / 355 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7h 50min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Artischockensuppe (vegan)
1h
Sous-vide-Forelle mit Bohnenpüree und Gemüsechips
1h 30 min
Sous-vide Apfel
1h 15min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15min
Lammfilets mit Lavendel
13 godz.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1h 15min
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50p
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min