Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1486 kJ / 355 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello Tonnato
48 Std.
Peruanisches Ceviche
1 Std. 15 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Hawaiianische Bowl
45min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min
Pfifferlings-Stullen
35 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 Std. 15 Min