Urządzenia i Akcesoria
Pintxo Donosti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen
Składniki
-
Surimi (Krebsfleischimitat)250 g
-
hart gekochte Eier2
-
Thunfisch, in Lake (ca. 160 g), abgetropft2 Dosen
-
Mayonnaise200 g
-
Lauchzwiebeln in Ringen2
-
Salz
-
Pfeffer
-
Baguette in Scheiben1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gurkenhäppchen mit Lachs
15 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 Min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Kreppel
1 Std.
Scharlotka
2 Std.
Gefüllte Blinis
55 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min