![Pintxo Donosti Pintxo Donosti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9C1726E4-A0D8-412C-B72E-923DE88B5A8A/Derivates/C8D133DB-F8CA-48EE-89E3-2E9FE055E771.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Surimi (Krebsfleischimitat)
- 2 hart gekochte Eier
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (ca. 160 g), abgetropft
- 200 g Mayonnaise
- 2 Lauchzwiebeln, in Ringen
- Salz
- Pfeffer
- 1 Baguette, in Scheiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forellenmousse
5 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min
Geflügellebercreme
5h 30min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min
Gurkenhäppchen mit Lachs
15 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Oliviersalat
3 Std.
Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette
1 godz.
Lachs-Dip
5 min