Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Surimi (Krebsfleischimitat)
- 2 hart gekochte Eier
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (ca. 160 g), abgetropft
- 200 g Mayonnaise
- 2 Lauchzwiebeln, in Ringen
- Salz
- Pfeffer
- 1 Baguette, in Scheiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Cremige Garnelen-Suppe
45min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Gurkenhäppchen mit Lachs
15min
Oliviersalat
3 Std.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Lachs-Dip
5 Min
Ucha - Fischsuppe
50min
Lachscremesuppe
20min