
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'eau
- ½ sachet de levure boulangère sèche
- 200 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 80 g de fromage blanc, 0% m.g.
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- du sel
- 5 c. à soupe de coulis de tomates
- 1 belle tomate en fines rondelles
- 3 beaux champignons de Paris frais en lamelles
- 100 g de jambon blanc en chiffonnade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 109 kcal / 463 kJ
- Białko
- 6 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Węglowodany
- 19 g