Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Chicken Thighs in Red Pepper Sauce
-
garlic cloves halved, to taste2 - 3
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
ripe tomatoes cut in pieces150 g
-
red peppers cut in pieces300 g
-
sugar15 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
red wine vinegar20 g
-
chilli powder (opcjonalnie)1 Tbsp
-
paprika1 Tbsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken thighs, skinless800 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
Rice
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice rinsed300 g
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
327 mg
Białko
35 g
Kalorie
2706 kJ /
646 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 godz. 10 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Mashed Potatoes
45 min
Pancakes with Two Fillings
40 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min