Wersje kompatybilne
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g frische Petersilienblätter
-
¼
TL Paprikapulver, rosenscharf (siehe Variation)
(opcjonalnie)
lub 1 Msp. Chili, gemahlen (opcjonalnie) - 100 g Milch
- 180 g Schmelzkäsescheiben (RUPP Cheddar Chili Scheiben), in Stücken
- 1 Brokkoli (ca. 350-400 g)
- 500 g Wasser
- 2 EL Granatapfelkerne
- 1 Bio-Zitrone
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 704 kJ / 168 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lauch dünsten
20 min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 Min
Melanzani sous-vide
40 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Erdäpfelsalat
1 Std.
Eier in Dijonnaise
35 min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40 Min
Karottensuppe nach Moro
1 godz. 45 min
Schneller Gemüsesuppentopf
40 Min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min