Urządzenia i Akcesoria
Chilli con carne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Olivenöl30 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knoblauchzehe1
-
Kreuzkümmel, gemahlen½ TL
-
rote Paprika in Stücken250 g
-
grüne Chilischote, frisch grühn (siehe Tipp)1
-
Rinderhackfleisch450 g
-
300 g Tomate, frisch, in StückenTomate, in der Dose300 g
-
Salz1 TL
-
rote Chilisauce nach Geschmack (siehe Tipp)1 TL
-
Kidneybohnen, in der Dose abgetropft400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
22 g
Kalorie
1285 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Butter Chicken
1 Std.
Bolognese Sauce
3 Std. 15 Min
Gemüsecremesuppe
45 Min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 Min
Zitronenlimonade
5 Min
Brotteig
5 Min
Joghurtkuchen
1 Std. 40 Min
Obstsorbet aus gefrorenen Früchten
5 Min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Risotto
30 Min
Champignoncremesuppe
20 Min
Cheesecake (gebacken)
7 Std. 20 Min