Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz filet mignon, sinew free, fat removed, cubed (1 in.)
- 1 oz red onion, in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish
- 1 - 2 tbsp capers, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- ½ tsp Tabasco sauce
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 4 egg yolks, pasteurized (see Tip)
- fresh chives, thinly chopped, to serve
- 1 lemon, quartered, to serve
- Dijon mustard, to serve
- cornichons, to serve
- 8 - 16 slices baguette, thinly sliced, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Tuna Tartare
40min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Steak tartare
10 Min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Steak tartare
30min
Gravlax
72 Std. 30 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25 Min