Urządzenia i Akcesoria
Salmon Tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh salmon fillet (sushi quality), skinless cut into 3 pieces10 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
234.8 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
619.3 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
20 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Steak Tartare
15 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Caesar Salad
30 min
Floating Islands
40 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Tuna Tartare
40 min