Salmon Tartare

Salmon Tartare

4.2 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • pink peppercorns plus extra to garnish
    1 tsp
  • fresh dill leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • fresh salmon fillets (sushi quality), skinless cut into 3 pieces
    10 ½ oz
  • freshly squeezed lemon juice
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • Worcestershire sauce
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • watercress leaves or mixed salad
    3 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 148 kcal / 619.3 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 1.1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 234.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...