Urządzenia i Akcesoria
Salmon Tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh salmon fillet (sushi quality), skinless cut into 3 pieces10 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
234.8 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
619.3 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Berry Dream
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Baked Spinach and Eggs
35 min