Urządzenia i Akcesoria
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
water20 oz
-
globe artichokes trimmed (see Tip)2
-
fresh tarragon leaves and tender stems½ oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter room temperature4 oz
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
516.5 kJ /
123.5 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 godz. 15 min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 godz.
Green Bean Gremolata
25 min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Tuna Tartare
40 min
Golden Beet Gazpacho
50 min