Urządzenia i Akcesoria
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
water20 oz
-
globe artichokes trimmed (see Tip)2
-
fresh tarragon leaves and tender stems½ oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter room temperature4 oz
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
516.5 kJ /
123.5 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tuna Tartare
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Basil Pesto
10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Sous-vide Artichokes
55 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min