Urządzenia i Akcesoria
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
water20 oz
-
globe artichokes trimmed (see Tip)2
-
fresh tarragon leaves and tender stems½ oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter room temperature4 oz
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
516.5 kJ /
123.5 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spring Pea Green Soup
15 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Basil Pesto
10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.