Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red onions quartered9 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
red beets peeled, quartered18 oz
-
beef broth30 oz
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sour cream to garnish
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
623 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min