Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 portions
Składniki
-
Parmesan cheese1 oz
-
Gruyère cheese2 oz
-
Italian seasoning½ tsp
-
large shrimp, raw, peeled, deveined9
-
paprika to season, to taste
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
Sauce
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
Roma tomatoes cut into wedges6 oz
-
red bell peppers cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
paprika½ tsp
Polenta
-
water divided29 oz
-
whole milk divided9 oz
-
polenta cornmeal3 ½ oz
-
salt½ tsp
-
non-stick cooking spray
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
arugula to serve9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
430.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
649.4 kJ /
155.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Keine Bewertungen
Cacio e Pepe
30 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 Std.
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 Std. 10 Min
Creamed Peas and Ham
30 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min