Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 600 g Kartoffeln, festkochend, mittelgross, mit Schale
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Peperoni (ca. 150 g), geviertelt
- 1 gelbe Peperoni (ca. 150 g), geviertelt
- 70 g Essiggurken, in groben Stücken
- 100 g Crème fraîche
- 1 TL Senf
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Essig
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 636 kJ / 149 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Bohnen-Tomaten-Salat
30 Min
Hörnlisalat
35 Min
Griechischer Eintopf
45 Min
Hörnlisalat
30 Min
Currybohnen mit Reis
40 Min
Ratatouille
40 Min
Tomatensauce für jeden Tag
30 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Kartoffelsalat
1 Std. 5 Min
Schneller Regenbogensalat
10min
Peperoni-Salat
20 min