Urządzenia i Akcesoria
Wirz-Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen
Składniki
-
Wasser1300 g
-
Salz2 ¼ TL
-
pflanzliches Öl10 g
-
Wirz in Streifen (1 cm)200 g
-
Linguine160 g
-
Milch100 g
-
Frischkäse120 g
-
Schinken, gekocht in Streifen (5 mm)150 g
-
Zitronensaft10 g
-
Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Zucker2 Prisen
-
Schnittlauch, frisch in Röllchen2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
38 g
Kalorie
2902 kJ /
694 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lauch-Penne-Pot
30 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Älpler Magronen
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Älplermagronen
30 Min
Kartoffelstock nature
55 Min
Älpler-Gratin
50 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min