Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g Gurken, entkernt und in Stücken
- 4 Prisen Salz
- 50 g Schalotten, halbiert
- 80 g Essiggurken, abgetropft
- 2 EL Senf
- 2 EL Rotweinessig
- 30 g neutrales Öl (oder Nussöl)
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 300 g Mortadella, gewürfelt (ca. 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Bernerplatte
1h 15min
Hörnlisalat
30 Min
Honig-Glace
17 Std. 45 Min
Ratatouille
40 Min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 Std.
Kartoffelsalat
1h 5min
Wurst-Käse-Salat
10min
Schneller Regenbogensalat
10min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 Min
Randensalat
10min
Blumenkohlgratin
55min