Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Böden
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 250 g Emmentaler Käse, in Stücken (2 cm)
- 2 Eier
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 350 g Cherry-Tomaten
- 15 g Tomatenpurée
- ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Scheiben (5 mm), grosse Scheiben halbiert
- Basilikum, frisch zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1793 kJ / 428 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 5.3 g
Alternatywne przepisy
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 Min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10min
Gemüse-Chüechli
55 λεπτ.
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 Std.
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Gemüse-Schnecken
1 Std. 20 Min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Eier-Tatar
35 min