Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohl-Käse-Pizzen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
Böden
-
Emmentaler Käse in Stücken (2 cm)250 g
-
Eier2
-
Blumenkohl in Röschen500 g
Belag und Fertigstellung
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
Cherry-Tomaten350 g
-
Tomatenpurée15 g
-
Salz½ TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Mozzarella (125 g), in Scheiben (5 mm), grosse Scheiben halbiert1 Kugel
-
Basilikum, frisch zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
27 g
Kalorie
1793 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15min
Blumenkohl-Bohnen-Salat
10min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Bananen-Glace (Nicecream)
5min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1h
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20min