Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli

Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli

4.6 39 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen

Składniki

  • Schweinefilets in Streifen (5 mm x 1 cm x 5 cm)
    600 g
  • Sojasauce
    50 g
  • Reisnudeln, getrocknet
    300 g
  • pflanzliches Öl
    50 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Ingwer, frisch gerieben
    1 TL
  • rote Zwiebeln geachtelt
    150 g
  • rote Peperoni in Streifen (5 mm x 5 cm)
    150 g
  • Karotten in Streifen (5 mm x 5 cm)
    150 g
  • Wasser
    1280 g
  • Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
    1 TL
  • Austernsauce
    70 g
  • Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
    1 TL
  • Kefen schräg halbiert
    100 g
  • Mini Pak Choi grob geschnitten
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • roter Chili, frisch diagonal in kleinen Ringen
    1
  • Cashewkerne, geröstet, gesalzen
    2 EL
  • Frühlingszwiebel in feinen Ringen
    2

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 414.6 kcal / 1735 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 10.6 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...