Urządzenia i Akcesoria
Bohnen-Burger (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie, flachblättrig Blätter abgezupft6 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
rote Zwiebeln halbiert120 g
-
Haferflocken50 g
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Sambal Oelek½ - 1 TL
-
Senf2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chili con Grünkern
50 min
Gemüsecurry
1 godz.
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min
Linsenbraten
1 godz. 55 min
Chili non Carne
1 godz.
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 godz. 10 min
Linsen-Lasagne
2 godz.
Veganer Bohnenburger
1 godz. 20 min
Linsendal
35 min
Linsencurry
50 min
Soja-Bolognese-Sauce
40 min