Urządzenia i Akcesoria
Bohnen-Burger (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie, flachblättrig Blätter abgezupft6 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
rote Zwiebeln halbiert120 g
-
Haferflocken50 g
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Sambal Oelek½ - 1 TL
-
Senf2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 Std.
Linsenbraten
1 Std. 50 Min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 Min
Linsenbraten
1 Std. 55 Min
Chili non Carne
1 Std.
Veganer Bohnenburger
1 Std. 20 Min
Linsendal (2 Portionen)
35 Min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 Min
Linsen-Lasagne
2 Std.
Linsendal
35 Min
Gemüsecurry
1 Std.
Linsencurry
50 Min