Urządzenia i Akcesoria
Veganer Bohnenburger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Stücke
Składniki
-
Petersilie, flachblättrig nur Blätter6 Zweigchen
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Haferflocken50 g
-
Kidney-Bohnen, aus der Dose (Abtropfgewicht)265 g
-
½ - 1 TL Chilisauce, rotSambal Oelek½ - 1 TL
-
Senf2 TL
-
feinkörniges Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zeit für Burger
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6 godz. 10 min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15 min
Linsenbraten
1 godz. 50 min
Chili con Grünkern
50 min
Linsenbraten
1 godz. 55 min
Chili non Carne
1 godz.
Soja-Gulasch mit Knödeln
1 godz. 25 min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Gemüsecurry
1 godz.
Soja-Bolognese-Sauce
40 min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 godz.
Bohnen-Burger (vegan)
1 godz. 20 min