Seppie con i piselli

Seppie con i piselli

4.2 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    2 - 3 rametti
  • di spicchio di aglio
    ½
  • peperoncino rosso (opcjonalnie) fresco o secco
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di seppie fresche
    600 g
    600 g di seppioline, decongelate
  • di vino bianco, secco
    50 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di piselli surgelati
    300 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    200 g
    200 g di passata di pomodoro

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 272 kcal / 1138 kJ
Białko 25.7 g
Tłuszcz 12.7 g
Węglowodany 12.1 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...