Salsa ai funghi e vino bianco
TM6

Salsa ai funghi e vino bianco

4.7 (44 oceny)

Składniki

  • 12 g di funghi porcini secchi
  • 30 g di acqua
  • 100 g di funghi portobello freschi, a pezzi
  • 50 g di burro freddo, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 120 g di vino bianco secco
  • 200 g di brodo di pollo
  • 125 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
  • 25 g di farina tipo 00
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 600 g
Kalorie
3309 kJ / 789 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
62 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Błonnik
10.3 g
Sód
1636 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy